A Hódmezővásárhely – Ótemplomi Református Egyházközség, a Bethlen Gábor Református Gimnázium és Szathmáry Kollégium sok szeretettel hív minden érdeklődőt a 2014. július 13. – július 19. (vasárnaptól-szombat reggel) között megrendezésre kerülő XXIV. Angol Nyelvű Bibliatáborába.

A táborban részt vehetnek általános iskolások ötödik osztálytól, valamint középiskolások és felnőttek, azok, akik érdeklődnek a Biblia és az angol nyelv iránt.

A foglalkozásokat (bibliaórák és angol órák) a Nagy-Britanniából érkező EEFC szervezet tagjai (7-8 fő) vezetik anyanyelven, tolmácsok segítségével. A 8-12 fős tanulócsoportok az életkor és a tudásszint alapján kerülnek kialakításra.

A szellemi munkával kapcsolatos fáradalmak kipihenésére táborunk változatos szabadidős tevékenységet (foci, kosárlabda, méta, strand, ping-pong, vetélkedő, skót táncház, kirándulás) biztosít.

Tábor alap költsége 7000 Ft. Ehhez jön még, ha valaki igényel reggelit (400 Ft/nap/fő), ebédet (700 Ft/nap/fő), vacsorát (600 Ft/nap/fő), és kollégiumi elhelyezést (1700 Ft/nap/fő + 100Ft/nap/fő 18 év felettieknek idegenforgalmi adó). Ezeket az igényeket a jelentkezési lapon jelezheted. A tábor maximum részvételi díj: 26.800,-Ft/fő + 100Ft/nap/fő idegenforgalmi adó a 18 éven felüli szállást kérőknek.

TOVÁBBI FELVILÁGOSÍTÁS és jelentkezés: Ótemplomi Református Lelkészi Hivatal – 62/241-817
hodmezovasarhely-otemplom@reformatus.hu

Mindenkit szeretettel várunk!

Mellékletek a bejegyzéshez:

Letölthető fájl: jelentkezesi lap 2014_0.doc

Letölthető fájl: bibliatábor program_0.pdf