Kedves Szülők! A tankönyvcsomagok árának befizetési határideje megváltozott, valamint iskolakezdési utalvánnyal is kifizethetők a tankönyvek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fizetős diákok részére kiküldött díjbekérők fizetési határideje:  augusztus 15-re változott!
Postai befizetés esetén nagyon fontos, hogy a korábban, levélben kapott fehércsekk mellett a mellékelt díjbekérőt is magukkal vigyék az érintett szülők. 
A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) több kafetéria-szolgáltatóval is megállapodást kötött annak érdekében, hogy a munkáltató által béren kívüli juttatásként adható iskolakezdési utalvány is felhasználható legyen a tankönyvek kifizetésére.
A KELLO által minden iskolás gyermek nevére kipostázott díjbekérőt 2013. augusztus 1-jétől a kijelölt postahivatalokban, valamint a kialakításra kerülő KELLO-pontokon Iskolai Erzsébet-utalvánnyal, Sodexo Iskolakezdési utalvánnyal, Posta Paletta Iskola utalvánnyal, Edenred Ticket Service beiskolázási utalvánnyal, illetve Puebla beiskolázási utalvánnyal is ki lehet majd egyenlíteni.
A KELLO-pontokon pedig az OTP Cafeteria kártyát is elfogadják majd. ( A KELLO pontok részletes listáját augusztus 1-jéig teszik közzé a weboldalon.)