A Hódmezővásárhely Ótemplomi Református Egyházközség, a Bethlen Gábor Református Gimnázium és Szathmáry Kollégium sok szeretettel hív minden érdeklődőt a 2016. július 17. – július 23. között megrendezésre kerülő XXVI. ANGOL NYELVŰ BIBLIATÁBORÁBA.

A táborban részt vehetnek általános iskolások 11 éves kortól, valamint középiskolások és felnőttek, azok, akik érdeklődnek a Biblia és az angol nyelv iránt (nyelvtudástól függetlenül). A foglalkozásokat (bibliaórák és angol órák) a Nagy-Britanniából érkező EEFC szervezet tagjai (7-8 fő) vezetik anyanyelven, tolmácsok segítségével. A 8-12 fős tanulócsoportok az életkor és a tudásszint alapján kerülnek kialakításra. A szellemi munkával kapcsolatos fáradalmak kipihenésére táborunk változatos szabadidős tevékenységet (foci, kosárlabda, strand, ping-pong, vetélkedő, skót táncház, túrázás) biztosít. A tábor alatt és – természetesen a modern technikának köszönhetően – utána is folyamatosan lehet az angol nyelvet használni, beszélgetni a Nagy-Britanniából érkező misszionáriusokkal, pl.: facebookon keresztül utána is folytatható a kapcsolattartás. Barátságok, szerelmek szövődtek, az elmúlt 25 év alatt.
Tábor alap költsége 6000 Ft.
Ehhez jön még, ha valaki igényel reggelit, ebédet, vacsorát, és kollégiumi elhelyezést. Ezeket az igényeket a jelentkezési lapon jelezheted.

TOVÁBBI FELVILÁGOSÍTÁS ÉS JELENTKEZÉS Ótemplomi Református Lelkészi Hivatal

Telefonon: 62/241-817 vagy 0630/6888197, Elektronikusan: hodmezovasarhely-otemplom@reformatus.hu vagy: FACEBOOK.COM/HMVHELYEEFC

Mellékletek a bejegyzéshez:

Letölthető fájl: jelentkezesi lap 2016.doc

Letölthető fájl: általánosprogramtáblázat.pdf

Letölthető fájl: 2016 ismertető_alap.pdf