Ajándékozz szeretetet – ajándékozz szeretettel! Ismerős érzés, amikor egy szerettünk épp az ajándékát bontogatja, mi pedig izgatott örömmel várjuk, hogy milyen boldogságot okoz a meglepetésünk. Ugyanezt élhetjük át akkor is, amikor egy ismeretlennek készítünk karácsonyi meglepetést. Bár nem vagyunk jelen az ajándék kibontásakor, mégis ott vagyunk, hiszen a szeretetünket is becsomagoljuk az ajándékkal együtt.

2016 karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat és nélkülözésben töltik!
Iskolánk, a Bethlen Gábor Református Gimnázium és Szathmáry Kollégium gyűjtőhelyként vesz részt a Magyar Református Szeretetszolgálat adománygyűjtő akciójában. Aki szeretne segíteni, töltsön meg egy, vagy akár több cipősdobozt ajándékokkal, hozza el az elkészített csomagot, és adja le azt az iskolánk portáján kialakított gyűjtőhelyre, 2016. november 24. és december 15. között!
Mi kerüljön a csomagba?
nem romlandó édesség
írószer
játék
könyv
tisztálkodási szer
sapka
sál
egy kedves üzenet/rajz/idézet
Fontos: külön kell becsomagolni a doboz alját és a tetejét (hogy nyitható legyen).   fel kell tüntetni, hogy milyen korú és nemű gyermeknek készült a csomag.