Kedves 10. osztályos diákok! A nyári közösségi szolgálatra való jelentkezést a mellékelt hét oldalas táblázat alapján kérjük átgondolni. Miután megnéztétek a lehetőségeket, válasszatok három helyet, ahová menni szeretnétek.

Egy nevetekkel ellátott lapra írjátok le a választott intézmények kódját (pl. B/5)  és  nevét (pl. Badalik Bertalan Szociális Intézmény/ Gondoskodás Háza)! Ha az eddigi szolgálati helyen szeretnétek maradni, azt úgy jelöljétek, hogy az Intézmény neve után írjatok még egy ”M” betűt is, ami azt jelöli, hogy maradni szeretnétek.

A nyári jelentkezési lapokat az osztálytitkár gyűjtse össze, s május 16-ig adjátok le Garainé Jung Gabriella tanárnőnek vagy Marianna nővérnek!

A tanév végére kérünk tőletek még egy fogalmazást is, ami az egész éves tapasztalataitokat összegzi (12-es betűméret, 1,5-es sorköz, 1 oldal terjedelem). Ennek leadását e-mailben kérjük: garainegabi@gmail.com vagy mariannaop@gmail.com címre.

A közösségi naplókat az év végén begyűjtjük. A szolgálati naplótokat vagy a KÖSZ befejeztével, vagy legkésőbb jún. 27-én az iskolában 8.30 és 16.00 óra között tudjátok leadni, szintén a KÖSZ-koordináló tanároknál.

További szép, eredményes szolgálatot kívánunk!

Mellékletek a bejegyzéshez:

Letölthető fájl: Nyári szolgálati terv.pdf