Nyílt napot tart augusztus 28-án a Mathias Corvinus Collegium Szegeden. Az eseményen bemutatkozik a Fiatal Tehetség Program, mely komplex képzési rendszer keretében ötödik osztályos kortól kínál ingyenes, élménypedagógiai módszertanra épülő, gyakorlatorientált tehetséggondozó képzést felsőtagozatos diákoknak, felmenő rendszerben. Az MCC Fiatal Tehetség Programjába olyan diákokat várnak, akik érdeklődőek, és most szeptembertől lesznek ötödikesek.

A jelentkezési időszak még tart, augusztus 30-ig a fit.mcc.hu/jelentkezes oldalon lehet kitölteni a szükséges adatlapot. A most szombaton megrendezésre kerülő nyílt napon a gyermekeknek lehetőségük lesz játékosan megismerkedni a pénzügyi tudatosság alapjaival, miközben a szülők egy tájékoztatást követően feltehetik a képzéssel kapcsolatos kérdéseiket a központ vezetőségének. Az eseményen részt vesz Constantinovits Milán, az MCC Szakmai főigazgató-helyettese is. A nyílt napnak Az MCC Szegedi Képzési Központja ad otthon a Tisza Lajos krt. 85-ös szám alatt. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítanak. A regisztráció határideje: augusztus 27., péntek 12 óra. Regisztrálni a következő linken lehet:

https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-fit-szegedi-nyilt-nap-regisztracio?fbclid=IwAR3njc8v07RqJf_PFJBTXmNe7moiOMonqjGXfK8a3NMtyowRMIgkYdF9l9c
Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/135484792037636?ref=newsfeed

Mellékletek a bejegyzéshez:

Letölthető fájl: Fiatal Tehetség Program.pdf

Letölthető fájl: MCC FIT nyílt nap.pdf