Kedves Szülők! Kedves Diákok! A hét programjai a következőképpen alakulnak. október 22. kedd Az 56-os forradalom és szabadságharcról szóló ünnepség 22-én 13.10-kor kezdődik az 5-6-7. osztályoknak az Olvasóteremben, 13.30-kor a 8-13. évfolyamnak az Ótemplomban. Megjelenés ünneplőben, Bethlen-nyakkendő kötelező. Az átvonulás az udvarról zászlók alatt történik. Előtte 7 rövidített órát tartunk. Az ünnepség után a délutáni mindennapos testnevelés órák meg lesznek tartva.

október 23. szerda   
A városi ünnepségen a 10. D osztály vesz részt, Dr. Hamvas Endre Tanár Úr vezetésével. Koszorúzás a Nagy Imre sétányon. Gyülekező az alkalomhoz illő sötét kabátban és aljban 9.30-kor az iskola udvarán.
Délután 14.00-kor Dr. Gyáni Imre volt 56-os igazgatónk emléktáblájának avatása a földszinti aulában. Beszédet mond Dr. Gyulai József akadémikus.

október 24. csütörtök
„Osztálytoborzó” a leendő honvédelmi osztály iránt érdeklődők számára. Rendes tanítás van, de vendégekre számíthatunk.

október 25.  péntek 
1-4. óra rövidített tanítás szerint, utána 11-kor gyülekező az udvaron, osztályonként. Zászlók alatt átvonulás az Ótemplomba. 11.30-kor kezdődik a Reformációi istentisztelet, fogadalomtétel, halottakról való megemlékezés. (Az 5.A, 9. B, 9.C osztályoknak ezzel kapcsolatosan egy rövid próbát tartunk az Ótemplomban csütörtökön 15.00 órakor.) Kb. 13-kor visszavonulás az iskolába, majd innen indulnak az osztályok a temetőlátogatásokra. Megjelenés ünneplőben, Bethlen-nyakkendő kötelező. Ezt a napot a MTV1 teljes egészében felveszi!

Iskolavezetés