Kedves Szülők, Kedves Diákok! Iskolánkban hagyományainkat ápolva az idén is megemlékezünk az aradi vértanúkról a 11/C osztályosok műsorával. Felkészítő tanár: Leléné Kanász Erika. Október 4-én, pénteken reggel 8 órakor a tornateremben tartjuk meg az ünnepséget.

A rendezvény végén ünnepélyesen kibocsátjuk 13 végzős, kerékpáros küldöttünket kísérő tanáraik, Szabó Ildikó és Tóthné Molnár Ágnes vezetésével, valamint a Kecskeméti Református Kollégium csoportjával. Küldöttségünk viszi az iskola koszorúját a vasárnapi aradi ünnepségre a vértanúk emlékművéhez. Ez úton is köszönjük az emléktúra támogatását azoknak, akik hozzájárultak a megrendezés költségeihez. Adományozóinknak honlapunkon is meg fogjuk köszönni támogatásukat.
Péntek reggeli ünnepségünket követően 8.45-től rövidített órákkal megtartjuk a tanítási napot . A 6. óra 13.05-kor, a 7. óra 13.50-kor ér véget.
A megjelenést hétköznapi ruhában kérjük, mivel a tornateremben filcszőnyegre ül a diákság. A diákoknak fél 8-ra kell érkezniük az iskolába, hogy holmijukat az osztályterembe tegyék és elfoglalják helyüket a tornateremben. Csak így tudjuk pontosan elkezdeni az ünnepséget. Kérjük a pontos érkezést!

Legyen áldott nemzeti hőseink emlékezete!