Az elmúlt napokban kaptuk a szomorú hírt, hogy Gulyás Lászlóné Tornyai Zsuzsanna elhunyt.

Gulyás Lászlóné Tornyai Zsuzsanna 1942-ben született Hódmezővásárhelyen. A Bethlen Gimnáziumban érettségizett, majd a szegedi József Attila Tudományegyetemen 1965-ben szerzett kémia-fizika szakos tanári diplomát. 1965-ben került szeretett alma matere, a Bethlen Gimnázium katedrájára kémia-fizika szakos tanárként. Szívügyének tartotta az édesapjáról, Tornyai Sándorról elnevezett országos fizikaversenyt. Örült, hogy részese lehet a verseny előkészületeinek és jelenlétével évekig segítette a rendezvény lebonyolítását. Férjével, Gulyás László tanár úrral a Bethlen megbecsült tanáregyéniségei voltak.
Alig két éve búcsúztunk Gulyás tanár úrtól, így az Ő távozása a bethlenes közösség számára újabb pótolhatatlan veszteséget jelent.
Búcsúztatása 2020. szeptember 15-én 14.30-kor lesz a Szent István templomban. A család kérése, hogy 1 szál virággal búcsúzzunk.
Emlékét szeretettel őrizzük.

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr, az igaz bíró ama napon” (2Tim 4:7-8)