Tisztelt Felvételiző Diákok, Tisztelt Szülők! Az alábbiakban közöljük az ún. ideiglenes felvételi jegyzéket.

Az ideiglenes felvételi jegyzék tartalmazza az iskolánkba felvételizők rangsorát tagozatonként a hozott pontok és a felvételi pontok összesítése alapján. A jegyzéken a jelentkezők a 11 jegyű oktatási azonosítójukkal, vagy a jelentkezéskor megadott jelszóval szerepelnek.

  A jelentkezők között többen vannak, akik nem csak egy tagozatot jelöltek meg az iskolánkban, ők minden általuk megjelölt tagozat listájában szerepelnek. Azok, akik nem első helyen jelölték meg az adott tagozatot, a listán szürkével vannak kiemelve.

Bizonyára vannak olyan jelentkezők is, akik más iskolát jelöltek meg első helyen.

Az ideiglenes jegyzék alapján a Közoktatási Információs Iroda (KIFIR) Felvételi Központja (Győr) összesíti, és megküldi az iskoláknak a végleges felvételi jegyzéket, melyben minden felvételiző csak egy iskola egy tagozatán szerepelhet. Az ideiglenes jegyzékről törlődik az, aki nem a Bethlen Gábor Református Gimnáziumot jelölte meg első helyen, vagy az iskolánkban más tagozatot előbbre rangsorolt (szürkével jelöltek), és az ottani keretszámba belefér.

  A fenti okokból egyelőre még nem ismert, hogy hányadik helyre lép majd elő a jelentkező a végleges listán. Akár jelentős előrelépésre is sor kerülhet.

Mellékletek a bejegyzéshez: