A Vásárhelyi Bethlen Gábor Gimnáziumért Alapítvány felhívással fordul a Bethlen Gábor Református Gimnázium öregdiákjaihoz, barátaihoz, az Alma Mater, „a felnevelő oskola” hagyományait nem feledő, azt szívesen támogató közösségéhez a szűkebb lakóhelyen és szerte a nagyvilágban néhai ifj. Balogh Imre testnevelőtanár emlékét megörökítő emlékplakett elkészíttetésére.

Az iskola az alapítók szellemiségét és eddigi nagylelkű adományozásait követve évről-évre díjjal ismeri e l kiemelkedő sporttehetségeit, és szeretné a tervezett emlékplakettel is a kimagasló sportteljesítményt nyújtó tanulókat jutalmazni. Az emlékplakett művészi alkotás, amelynek megvalósítására pénzadományt gyűjtünk. A Vásárhelyi Bethlen Gábor Gimnáziumért Alapítvány kéri a szíves adományokat, amellyel egy évtizedre biztosítani lehetne az emlékplakettet a díjazás mellé, és amennyiben több pénz gyűlik össze, azt az iskolai testnevelésórák körülményeinek jobbítására fordítja az Alapítvány.

Tisztelt Adományozónk!
Támogassa az ifj. Balogh Imre-díj művészi emlékplakettjeinek előállítási költségét. Az adományozók neve egy „virtuális emléktáblán” is olvasható lesz az iskola honlapján és FB oldalán.
Számlaszámunk: 10200184-28112743-00000000. A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel, hogy „Imsi emlékplakett”.
A Vásárhelyi Bethlen Gábor Gimnáziumért Alapítvány kuratóriuma előre is köszöni a nagylelkű adományokat!

2018 decemberében,

A Vásárhelyi Bethlen Gábor Gimnáziumért Alapítvány Kuratóriuma