Kedves Szülők! Kedves Diákok! Ezúton tesszük közzé iskolánk előzetes felvételi jegyzékét.

A jelentkezők előzetes felvételi jegyzéke tanulmányi területenként tartalmazza a diákok rangsorban elfoglalt helyét és összesített eredményét. A jelentkezők a 11 jegyű oktatási azonosítójukkal, vagy a jelentkezési lapon megadott jeligével szerepelnek.

Akik több tagozatot is megjelöltek iskolánkban, ők minden általuk megjelölt tagozat jegyzékében szerepelnek. Ezek a tanulók szürkével kiemelésre kerültek. A jelentkezők között olyanok is lehetnek, akik más iskolát jelöltek meg első helyen.

Az Oktatási Hivatal Felvételi Központja (Győr) az iskolák előzetes felvételi jegyzékeit összesíti, majd kiküldi az iskoláknak a végleges jegyzéket. Ezen már minden felvételiző csak egy iskola egy tagozatán szerepel majd.
Az előzetes felvételi jegyzékről törlődik az, aki más iskolába, vagy a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban más tagozatra nyert felvételt. Így a végleges jegyzéken akár jelentős előrelépésre is sor kerülhet.

Az elmúlt tanévben az egyes tagozatokra bekerült jelentkezők utolsó rangsorszáma az előzetes jegyzéken:

speciális angol tagozat 38.

biológia-kémia tagozaton 28.

matematika-fizika-informatika tagozaton 20.

magyar-történelem-művészetek tagozaton 38.

Március 23-24-én a diákoknak az általános iskolájukban, egyéni jelentkező esetén a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára, a https://www.kir.hu/KIFIR2/jellapKitolto/egyeni oldalon lehetőségük van az általuk előzetesen megadott sorrenden módosítani, de csak a jelentkezési lapjukon megjelölt képzések sorrendje változtatható. Iskolán belül új képzés felvételére az igazgatóval történt egyeztetés után van lehetőség.

A végleges jegyzékek kialakulása után az iskola április 30-ig értesíti a jelentkezőket a felvételi eljárás végeredményéről.