„A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk.” (Gal 6,9)

SEGÍTSÜK EGYÜTT A RÁSZORULÓ CSALÁDOK KARÁCSONYÁT!

A Magyar Református Szeretetszolgálat elnevezésű adventi tartósélelmiszer gyűjtéséhez december 8-án, pénteken 14-18 óra között és december 9-én, szombaton 8 és 14 óra között a hódmezővásárhelyi Tesco áruház bejárati előterében elhelyezett pultjánál van lehetőség hozzájárulni.

A Szeretetdobozokban összegyűjtött tartós élelmiszerek, tisztító-és tisztálkodási szerek a hódmezővásárhelyi és a környéken élő rászoruló családok és idősek min-dennapjait kívánja támogatni karácsonyhoz közeledvén.

MIVEL SEGÍTHETÜNK?
📌 Legalább fél éves szavatossággal rendelkező tartós élelmiszert: cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, instant kávét, fűszereket, édességet, száraztésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt.
📌 Gondoljunk az ételintoleranciával küzdőkre, és cukor- vagy gluténmentes termékeket is helyezhetünk a Szeretetdobozba, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.
📌 Tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, fogkefét, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

A helyszíni adománygyűjtés mellett a Vásárhelyi Kosársuli december 8-i mérkőzésén is lehetőség nyílik pénzbeli adományokkal segíteni a kezdeményezést.
https://www.facebook.com/events/204959809322659

A gyűjtés során összegyűlt csomagokat a Magyar Református Szeretetszolgálat helyi képviselői juttaták el a rászorulók részére.

#mrsz #jobbadni #karácsony #adomány #szeretetdoboz #tartósélelmiszer #kosársuli