A Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség 2022 Adventjében ismét szeretetszolgálati adománygyűjtésre buzdítja a gyülekezet tagjait, valamint minden segíteni szándékozót.

„Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat. Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert »a jókedvű adakozót szereti Isten «”. (2Kor 9,6-7)

Tudjuk és érezzük, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet különösen nagy terhet ró embertársainkra. Keresztyén hitvallásunk alappillére a diakónia, ezért kiemelten fontos, hogy felőségvállalással, önzetlenül segítsük ezen időkben a rászorulókat – éljenek városunkban, vagy annak külterületén, legyenek gyülekezetünk tagjai, intézményeinkbe járó gyermekek és családjaik vagy gondoskodásra szoruló polgártársaink.

Az adománygyűjtésből befolyt pénzösszegből az idén kb. tízezer forint értékű csomagokat állítunk össze, amelyek a karácsonyi asztal meghittségét hivatottak segíteni.

Pénzbeli adományaikat 2022. december 5-ig a 11735067-20056821 bankszámlaszámra várjuk (Közlemény: „Asztalt terítesz”) vagy készpénzben a Lelkészi Hivatalba (Zrínyi u. 5.), illetve az Ótemplomban elhelyezett adománygyűjtő perselybe.